Szeptemberi meghívó

2023. Szeptemberi meghívó (pdf)
2023 Istentiszteleti program-2v (pdf, új változat)

MEGHÍVÓ – 2023 SZEPTEMBER
– gyülekezetünk 76 éves –

Istentiszteletek :

Stuttgart-Bad Cannstatt – Szeptember 10. – Szentháromság utáni 13. vasárnap
Lutherkirche, Waiblinger- és Martin-Luther-Str. sarkán, du. 3 órakor istentisztelet újkenyérre úrvacsorával. Igehirdetés: „… mert Isten szeretet.” (1. Jánoslevél 4,7-12). Az istentisztelet után a gyülekezeti házban szeretetvendégséget tartunk

Szülők figyelem: Az istentiszteletek alatt gyermek-istentiszteletet is tartunk!
A cannstatti istentiszteleteket élőben közvetítjük,
elérhető a https://www.facebook.com/utitars.de alatt.

Heilbronn-Sontheim
Ellentétben az előzetes hirdetéssel szeptemberben nem tartunk istentiszteletet a Matthäuskirche-ben, mert a legtöbben még szabadságon vannak. Helyette október 22-én lesz a következő istentiszteletünk, újkenyérre úrvacsorával.

ONLINE-BIBLIAÓRA :
Következő bibliaóránk szerdán szeptember 20-án 19 órakor lesz. A meghívólistára feliratkozni a lelkészi hivatalban lehet (ungarischegemeinde.stuttgart@googlemail.com). Időben elküldjük azt az internetes belépőt (Teams). Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


SZEPTEMBERI GYÜLEKEZETI HÍREK

Gémes Pál lelkészünk a Külföldi Magyar Cserkészszövetség Europai kerületének rendezésében megtartott Vezetőképzőtáborában 280 gyereknek, fiatalnak és felnőttnek tartott tábori istentisztelet augusztus 30-án a Kastl-Mennersbergi Cserkészparkban. Az igehirdetés Pál apostol Róm 12,21-ről szólt: „… győzzed le a rosszat jóval.”. Ez alatt Gémes Nóra 30 kiscserkésznek Jézus példázatát az elveszett és megtalált bárányról magyarázta.


A gyülekezeti Facebook-oldalon utólag is lehívhatók az élő-adásban közölt istentiszteleteink: https://www.facebook.com/utitars.de
Nem csak facebook-tagok láthatják a közvetítést és nem kell külön bejelentkezni.


A Fiatal családok beszélgető köre miatt
lehet érdeklődni a Vita családnál (norbivita@gmail.com).


A gyülekezetünk szervezése és fenntartása folyamatos költségeket jelent. Egész évben fogadunk adományokat kiadásaink fedezésére. Isten áldása legyen az adakozókon és adományaikon!

Gyülekezetünk kontószáma: Ungarischer Ev.-Luth. Seelsorgedienst in Deutschland,
(IBAN) DE 58 6005 0101 0001 1800 84 – (BIC) SOLADESSzeretettel várunk mindenkit istentiszteleteinkre és alkalmainkra!
a presbitérium és a lelkészek